5 dagar sedan..

.. jag uppdatera och det är inte okej!

Jag åkte till pappa i söndags och kom hem igår. Vet inte hur man får till det med blogginlägg från mobilen så därför har det blivit såhär klent på blogginlägg, tyvärr.
Jag åker tillbaka på lördag morgon igen och stannar någon dag, men ska försöka få rätt på mobilbloggningen så jag kan uppdatera här iallafall. Saknar det ju!

Har iallafall haft det himla skönt nere på Österlen.
Som sagt blev det trädgårdgöra med hela familjen (pappa och systrarna) i söndags.. Åt god mat och kolla film. Senare på kvällen somnade vi alla som små blåbär och när jag vaknade var bara lillasyster och jag hemma. Vart hittar jag henne Jo, ute bland våra buskar. De skulle sågas ner och det hade hon kommit riktigt långt med, haha!
Därefter åkte hon hem till sin mamma så jag tog cykeln och for in till farmor, hua!
På kvällen kom C och E och lekte med oss. :D
Annars har vi inte gjort sådär överdrivet mycket. Bara varit och haft det gött!

Idag skulle jag egentligen åkt till Ystad och titta på min vovve, men där kom något ivägen så nu dröjer det till början på nästa vecka!

Hoppas er vecka också har varit bra såhär långt. Imorgon är det fredag, tjoho!


Lördag & lite ljusare.

oh, det är lördag & lovely weather ute! Solen skiner från en klarblå himmel & man kan ju inte annat än bara må då, ellerhur?!

Sitter & lyssnar på tv'n i bakgrunden, dricker lite kaffe & pratar med kul folk. Bra start!
Ikväll är jag bjuden på fest & jag funderar fortfarande på om jag ska ta mig dit eller ej. Det är blandade känslor, haha. Känner typ.. ingen(?) där, men samtidigt kan det vara skoj att träffa nytt folk. Och dessutom - vad fan ska man ha på sig?! Hitta inte ett skit på stan igår! Jaja, vi får se. :)

Tänkte visa mitt hår nu efter en "liten" uppljusning, haha. örkt kan man iallafall inte kalla det längre, men jag gillar det.
Dessvärre är frillan helt ofixad, men som sagt.. det är färgen jag vill visa! :)




let´s dance..

Sitter just nu och kollar på nyheterna. Let´s dance-finalen ikväll och jag hejar på Jessica!
Tänkte bara hoppa in här snabbt och visa en ny bild på moi.. Sommar, sommar, sommar!



TGIF!

Då var det fredag igen. Det tackar vi för! Denna helgen hoppas jag blir myyycket bättre än förra, för fy.. det var ingen höjdare!
Nu ska jaf ta mig en kopp kaffe och sedan bege mig upp till affären för lite nödvändighets-shopping!
Funderar på vad man ska laga mitt kvällsmat..? Hmm!


Mot Malmö!

Plåtning och grejer nu.. Kanske uppdatering ikväll, men vågar inte lova något.
Puss!


Hårvax!

Ja, det blir mycket snack om hår just nu.. Men jag hoppas att ni står ut, haha! Det är ju trots allt mode, skönhet och sådant jag vill syssla med här i första hand.

Jo, hårvax var det, ja!
Jag fick med mig ett hem från frisören igår. Detta är ett rött (självklart genomskinligt på!) geléaktigt vax, som ändå är galet hårt på något vis. Det kommer från Wella och heter "High hair natural control"
Jag har testat det litegrann nu och jag tycker det är ganska.. svårjobbat(?), man får liksom först och främst gnugga det riiiktigt mycket/länge innan det ens går att arbete med, men även då tycker jag att det blir svårjobbat. Det lliksom sugs upp alldeles för lätt och jag tycker man får dålig styr på det. Man ska väl ändå inte behöva använda en hel burk för en frisyr? haha.
Jag hade hellre velat ha ett mjukare vax som är mer lättarbetet och tänkte hör med er om ni har några tips? har fått höra att någon från urban (grön tub?) ska vara bra..? Har ni koll på något? Eller vet ni om detta "Urban" är bra?



From this to that..

Jag kan fortfarande inte fatta det, höhö.

 

GODMORGON!



New me!

Ansiktet är dock helt ofixat, men jag är nöjd. Så coolt! :D







Klockan..

14.00 - bokat och klart! Då åker pälsen. ;D


Inte mycket sömn.

Efter typ ingen sömn alls så sitter jag nu här i köket med mitt kaffe och kollar ut. Jag såg precis en granne som kom här med huvudet tung lutat ner mot marken, med en matsäck i ena handen och morgontidningen i den andra. Han såg trött ut.
Himlens alla färger visar att vädern nog blir himla fint idag. Jag är glad!

Nu ska jag bege mig in i duschen och sedan väcka M. Önska mig lycka till, haha!


Jag har snöat in mig!

Hittade en sida på nätet där man kunde testa andra frisyrer och självklart var jag ju tvungen att göra det. Resultatet blev såhär och nu är jag säker på min sak. Kort blir det. ;)



Imorgon hoppas jag på drop in!

Jag går upp lite tidigare än jag behöver imorgon och ringer någon frisör som har drop in. Nu eller aldrig liksom!
Det lutar åt denna frillan;



Nu åker mitt hår.. totalt!

Tänk massa olika slingor som dras åt platinablont.. Vilken frilla röstar ni på?



uttråkad.

Jag vill gööööööööra något. Men.. vad?!
Vad gör ni idag?


Underbara väder..