Right back!



Toalettbekymmer.

Jag måste nästan hålla med mr X ett slag nu.. Ja, helt sjukt, men så är det.

Jag minns hur irriterad han blev de gånger då toapappert tog slut och man plocka fram en ny rulle, men lät den gamla sitta kvar på hållaren och låta den nya rullen vila på typ golvet..
Nu har jag verkligen insett hur irriterad och näst intill förbannad man blir när man själv kommer in på toaletten och samma sak gäller där - den tomma rullen sitter kvar i hållaren och den nya är tjusigt placerad på elementet (som befinner sig knappt 7 cm nedanför hållaren)
Hur jobbigt är det att bara ta den gamla rullen - vända sig mot papperskorgen och kasta, sedan ta den nya och placera i hållaren..? Allvar - jag blir rosenrasande numera!
Någon som känner igen sig?

Och hur många är ni som älskar att läsa medans ni sitter och utför era behov? Haha. Sjuk fråga kanske, men jag kan inte gör det DÄR utan att ha någonting i handen och läsa medans DET sker, höhö.
Helst ska det också vara vackans reklam då. Men det funkar liiiika bra med en veckotidning som typ SOLO, VR eller något i den stilen. ;)
Ut med språket! Sitter ni också och läser medans ni gör DET..? Höhö.


Update ala helsingborg..

Ojojoj, talade nyss med kusinvitamin i telefon och fick halva årets updateringar. Smaskiga sådana må ni tro. ;)
Sedan hon flytta till hbg har det inte blivit att man pratat var eller varannan dag så det blir lite längre samtal och minst sagt smaskigare ämnen när luren väl plingar till. Jag  gillar't! ;)

Förövrigt sitter jag i soffan och beundrar mitt hår. Jag blev faktiskt himla nöjd med färgningen igår och numera är jag ljusbrun/mörkblond med lite guldiga skiftningar i. Snyggt!
Saknar dock mina extensions, men det får bli ett senare inköp helt enkelt och nu får jag nöja mig med min tråkiga längd och frisyr. Om man nu kan kalla den frisyr - det bara finns där. Och hänger. Hehu.

Just det! Jag var iväg och gjorde stan med syster och hennes karl igår.
Med mig hem fick jag b.la; Hårfärger då, nails, punder, foundation, ny skuggborste, bok, liten försenad julklapp till mamma (spa-set) också lite mat..
Tanken vad att jag skulle fånga en nyårsoutfit, men jag hitta då inget - inget(!) som föll mig i smaken. Så besviken jag blev, men får hitta på en lösning av det jag redan har tror jag.

Hur ska ni fira er nyår?
Hoppas att allt är bra med er!


Shopping! :D

Nu drar jag och systrarna iväg och shoppar tills benen blöder!! :D
Puss!


Han men stort h

.. så fin.


Baby, you're no good .. ;)

Feelin' better, now that we're through. Feelin' better, 'cause I'm over you.
I learned my lesson, it left a scar. Now I see how you really are ..

You're no good, you're no good. You're no good, baby you're no good.
I'm gonna say it again - You're no good, you're no good, baby you're no good ..


 ;)


förlänging till täcke..?

På tal om Anjas lilla mage..
Har börjat fundera rätt mycket kring hennes täcken nu..

Jag är kanske helt lost på denna nu, men tänkte höra med er. 
Det är nästan på gränsen att man inte får om vissa av hennes täcken nu längre och jag tycker nästan det känns lite dumt att behöva köpa nya, större, bara för att få de runt henne ett par månader.
Tänkte höra om någon av er här har någon hemma-lösning som ni kanske använt er av så man på något vis kan "förlänga" spännena och därför kunna behålla de täckena man har nu? Eller finns det möjligtvis något man kan köpa till täckena kanske? :S har aldrig hört talas om det dock..
Till sadeln finns ju förlängingar, men det är ju inte alls samma sak som på täckena, som ni vet.


Typ sån har jag nu. Kostar typ runt 79:- på www.hooks.se



Nästan 3 veckor sedan ..

.. jag blogga sist!
Helt galet egentligen, men det har varit mycket nu..

Har spenderat mycket tid nere hos pappa med familjen och pållarna där. Internetet ville inte fungera först, men nu verkar det som jag har fått igång det så vänta er en aktiv bloggerska igen. ;) 



Jaha.. Så vad har hänt under dessa veckorna då?
Jag har b.la. börjat så smått att träna dressyr med min fina Anja. ♥
Hon är så duktig! Och det syns typ ingenting på hennes bakben längre (hon har en gammal senskada på vä bak.), vilket jag är så fruktansvärt glad och tacksam för!
Det känns verkligen som hon är på rätt väg igen och hon verkar trivas med tillvaron nu då vi tränar, engagerar oss och har ett himla sjå där hemma! :)
Dessutom verkar det växa något litet där inuti henne som vi hoppas på att få se i mitten av maj. ;)


Tjockis..? ;) Liiiiiite.
(och detta vad ändå i början.. gissa hur hon ser ut nu, haha! ;))

Hmm.. Vad har mer hänt..?
En och annan sjukdom har tittat fram. Förkylning, halsfluss och nu sist magsjuka. Alltid lika roligt. Eller inte. ;)
Julen fick firas hemma i ensamheten eftersom snön bestämde sig för att bokstavligt talat vräka ner här och det var inte ens att tänka på att ge sig ut på vägarna!
Himla tråkigt, men jag sysselsatte mig med massa filmer här hemma i soffan, varmt skumbad och tog hand om mig själv. :)


Jag, påpälsad från topp till tå, i snön på pappas väg.


pappa skulle kolla hur vägen såg ut, men kom inte så långt.
ja, där finns faktiskt en väg där under. ;)

Detta var väl lite av det som hänt och som jag kommer på nu.
Hoppas att ni har haft en fin jul med massa paket och att ni alla mår bra!

Pussokram.



Halsont.

Godmorgon världen!
Har ioförsig varit uppe ett tag, men det är liksom av ren reflex man skriver godmorgon i förstza inlägget under dagen, håller ni inte med?

Jag sitter iallafall här i köket nu med en kopp kaffe.. Känns lite ovant dock eftersom jag inte hitta något socker här hemma och fick köra på endast mjölk. Buhu. Men det funkar! Och kaffe är ett måste!

Det har snart gått en vecka sedan min hals börja strula och jag har fortfarande ont. Det liksom går upp och ner om dagen och jag börjar bli riktigt less på det nu.
Borde kanske beställa tid hos doktorn och se vad det kan vara. Om det inte bara är ett tråkigt virus..? Värst är alltid på morgnarna och kvällarna. Ibland är det nästan så att man drar sig från att svälja. Usch! Och inte heller är det i själva mandlarna det gör ont, varkens när jag sväljer eller känner utanpå - det är liksom en rivig/stickig känsla i strupen och upp mot bakre delen av gommen..? :(
Jag vet inte om man ska våga sig på att testa antibiotika som man har liggandes här hemma och se om det hjälper..? eller måste man få det utskrivet av läkare? Vad tror ni? Man har ju hört många som tagit antibiotika som de haft hemma sedan innan, men jag är så feg när det gäller sånt. 
Hur hade ni gjort?  


Hallelåja!

Jaja, jag veeeet att det var längesedan jag skrev ett uns här, haha, men jag har inte haft tillgång till något internet där ute på landet och det ville inte fungera med mobilbloggningen. 
Nu är jag iallafall back. Hemma. Igång.
Men gissa vad? Jag har lyckats dra på mig ännu ett tråkigt virus och min hals gör SÅ ont! Är nog inne på 4-5dagen nu. Helt galet! 

Sitter just nu och slökollar på tv och dricker te. Chai-te. Gottgottgott!
Kan jag möjligtvis få beställa en frisk hals till helgen? Tack på förhand. ;)