Iväg på möte, igen..

Godmorgon raringar!!
Vaknade vi 6 glad som en spelman då vädert visar sin bästa sida idag - studentdagen till ära! Har 3 styckna som tar studenten idag vettu, haha! (måååååste fixa presenter nu när jag är iväg - någon som har förslag på vad man kan köpa till dessa killar?!)

Har precis gått igenom och fixat med mina papper inför mötet. Jag känner mig ganska lugn idag vilket är riktigt skönt. Annars brukar jag vara nervös och totalt uppe i varv. :S haha.

Men först ska det bli frukostmys med lillasyster min, wehey!
Sedan måste jag snabba mig hem för att fixa till ev. kvällssysslor, muhahaha.

Ha en fin dag, sötisar!


nails





Ladidaj!

Det blev inte mycket mer bloggande igår efter vi for till stranden.
Begav oss först ner mot haväng men när vi kom till Vitaby så var det helt grått och disigt så vi vände om och körde raka vägen ner till stranden i Ystad istället och där bjöds det på klarbllå himmel och strålande solsken! Vi var inte sena på att hoppa i vattnet och trots att vi tippa på ca 15 grader så blev det 4 omgångar i havet - helt underbart! :D

Efter stranden så for vi hem till Rebecca där bonusfamiljen bjöd på grillat - olika kryggkorvar, flintastek, potatissallad och allt vad det innebar! Gott som tusan och jag tror inte jag har ätit så mycket på länge, haha! :D

Vidare hem till mig och sedan for Becca till träningen. Jag tog en dusch och fick känna den härliga brännande känslan över hela ryggen. ;) Blev alldeles ifrån mig när jag såg att jag fått solbränna efter bilbältet :( haha. Men brunis är jag och det gillas! :D

En stund senare burrade telefonen till och det blev bestämt att jag skulle åka ner till pappa eftersom jag ändå skulle på anställningsintervju idag. Så ett tag senare rullade Christopher hit och hämtade upp mig.
Somnade som en stock och vaknade när pappa skulle till jobb vid halv 7. Kunde inte sova mer och gick därför upp och plocka/städa/vek tvätt och sedan iväg på cykeln och for hem till farmor som bjöd på middag. :)

Sedan var det dags för intervjun! Thess var nervös vill jag lova men det vände snabbt när jag kom på plats och fick se hur trevliga alla var - bjöd på kaffe och satt och babbla ett tag och delt plötsligt kommer hon med mitt schema! "ja, alltså.. om du vill ha det förstås?!" hahaha. Klart jag ville det! ;)

Nu har jag nyss byggt på mina naglar och funderar på att ta en dusch och natta mig. Imorgon blir det upp tidigt och dra till syster för frukostmys och sedan vidare på möte. Kvällen är ännu liiiite osäker, men något trevligt blir det nog! ;)



Vi tar cabben till stranden!

Efter en smarrig frukost med min vän Rebecca så tar vi nu cabben ner mot haväng för att spendera vår dag där på stranden! Ska bli så gött - första strandhänget för i år, yeah!
Jag är så glad, det gänns som om allt flyter på så bra nu. :) hihi.

Måste kila iväg nu, vi hörs senare!
PUSS!


Ja, jag är lyyyyyyyycklig!!

Så länge höll det skitsnacket, muhahaha! Fy vad jag tycker synd om henne nu.. hon måste ju skämmas? :(
MEN SKIT NU I DET! :D

Har varit på två möten idag och båda har gått hur bra som helst. Jag är så glad! Fått några roliga besked också och ska på ett nytt möte på fred. Dessutom ringde det från ett annat jobb okcås idag så ska på intervju på torsdag. ;) Så får vi se om jag tar det eller det som jag fick förrförra veckan.

BEHÖVER JAG SÄGA ATT JAG ÄR LYCKLIG NU?! :D


Lättnad..

Jag är fortfarande riktigt besviken, men nu har faktiskt en hel del börjat rätta till sig. Tvi för falska och elaka folk säger jag bara!!
Denna tjejen är verkligen bara ute efter att förstöra för andra för att höja sig själv till skyarna och det är sorgligt. :/ men men!

Efter vääääldigt lite sömn sitter jag nu här och äter lite frukost. Ska snart ta bussen till ett möte också ska jag träffa min lillasyster en stund.

Det är så varmt och kvavt så man får knappt luft här så jag hoppas vi får ordentligt med regn och åska ikväll - det behövs!

Hur är allt med er idag? Förutom min dåsighet och så, så mår jag helt ok.


Svårt för att sova..

Jag har så mycket irritation och besvikelse inom mig, det är inte lätt att få ro då.
Men jag har tänkt strunta i det nu och låta allt vara. Sanningen kommer ju alltid fram trots allt (en del har redan blivit bevisat, bu to the hu för her, va!) och så länge jag vet vad jag har sagt/gjort och inte så kan jag faktiskt gå med huvudet högt och skratta åt det vid ett senare tillfälle, värre än så är det inte.

Världen går FAKTISKT inte under.
Det är bara tråkigt att folk ska få roa sig på andras bekostnad för att själv få må bättre för stunden.. tills det kommer fram vad som är sant och inte. Ellerhur?

Godnatt allesammans!
Var rädda om era nära & kära, ni vet aldrig när livet plötsligt kan ta slut. ♥



Haha!

Ja, jag säger då det; Det är bra att alla andra håller koll på en när man inte kan hålla koll på sig själv!

I helgen har jag tydligen gjort både det ena och det andra..? ;D 
1. Suttit på en fest och bölat över min mamma/kusin/syster eller vem det nu var? hehe
2. Snackat skit om mina kompisar med en tjej jag inte ens är vän med? (där var EN på hela festen som visste vilka "dessa" var men eftersom vi inte kommer så bra överens så var vi inte ens i närheten av varandra och vi prata definitivt inte med varandra?! hehe)
3. Antagligen varit full som ett ägg också?

Det märkliga är att jag känner inte till något av det själv och vad drack jag under hela kvällen?
ptja.. litta rött vin, en öl och kanske 3-4 klunkar av en grogg.. (på ca 8-9h?ja, jevlar vad berusad jag måste varit alltså! *ironi* ;)
Och skulle jag sitta och diskutera om mina kompisar med en tjej jag är ovänn med och som jag inte ens var i med under hela kvällen?
Och ärligt talat.. Vi hade så himla roligt den kvällen så varför i all sin dar skulle jag fått för mig att gråta.. på riktigt? haha.
Och ja, just det! Mamma berätta innan ikväll att min lillasyster hade tydligen också supit, haha.

Har folk verkligen inget roligare för sig än att sitta och addera ihop en massa? Huuujedamej! ;D



I'm back, så de så!

Efter många om och men är jag nu tillbaka igen, lite tidigare än väntat, höhö. Kom hem för en stund sedan och sitter just nu i soffan och kollar på äntligen hemma. Jag älskar det programmet, hehe.
Ska iväg på möte imorgon (det som blev inställt förra veckan pga magsjukan, ueh!)  vid 15.00 annars har jag inga större planer. Kanske träffa "MrX", men vi får se.
Ska försöka åka iväg coh träffa min finfina Josefine också i veckan och kanske vi drar ut på fredag med de som tar studenten, partypary - wohoo! ;)

Föressten, Ni glömmer väl inte att vi som får skatteåterbäring börjar få det utbetalt nu denna veckan? Nice or what?! ;)


Ska jag? Ska jag inte?

Ska jag gå ut ikväll? Ska jag inte gå ut? Ska jag ut? Eller ska jag inte ut?
Åhh..


Jag är en periodare.

Sitter här med våta ögon och försöker låtsas som om ingenting har hänt - som om jag vore en duktig flicka som aldrig känner sorg, ledsamhet och tyngd i mage och hjärta.

Jag vet inte vad som sker med mig, men min insida är helt.. förstörd. & jag kan egentligen inte finna någon speciell anledning då det har gått bra ett tag nu och jag har väl det mesta man skulle kunna önska. Det är kanske inte det bästa men jag HAR det åtminstone.  
Det är som om hela min värld vändes upp och ned över en natt och sedan dess har jag mest gått runt som en grå, sorglig liten figur. Tyst, less, tom och full av ångest och oro.
Hela tiden finns tankar och funderingar där - när, var, hur, om och varför? Tänk om, tänk om inte.. typ.
Jag är inte heller längre den som är snabb på att prata, förklara och oja mig över det som tynger mig då jag har lärt mig att det bara kastat tillbaka i ryggen lika snabbt igen.
Det finns liksom ingen tillräckligt bra anledning för mig längre att prata med människorna omkring mig när det ändå i slutändan bara skulle såra mig ännu mer. Tillslut.
Jag har försökt att ta avstånd från de som TAR min energi för att ha mer över till mig själv och de som faktiskt även GER MIG energi tillbaka, men det är faktiskt inte heller så lätt som man kan tro. Jag menar, det finns ju ändå trots allt en anledning till varför man fastna för dessa vänner från allra första början och vissa har man kanske tytt sig till under väldigt lång tid..? Helt plötsligt ska man ta avstånd och.. "det" ska inte finnas mer.
Jag önskar jag var stark nog och bara kunde vända ryggen åt och gå.

Utöver DET så finns det några andra ämnen som nog också är en stor anledning till varför jag nu känner och mår som jag gör. Och nej, det är inga sketna små ilands-problem som slår sönder mig inombords, det ÄR faktiskt lite mer än så. Tyvärr.

Sova - vad är det?
När man är som tröttast och lägger sig till ro, det är då allt kommer över mig också är man igång igen. Fan.
En dag ska jag bli den jag vill vara - en dag. Ni ska minsann få se!

Men vet ni vad?
Just nu hade jag allra helst velat VÅGA lita på någon och KUNNAT ha någon riktigt, riktigt nära. En sådan vän man skulle kunna berätta vad som helst för utan att känna sig dum, barnslig, knäpp eller .. helt bängalo. Någon som åtminstone kunde låtsas förstå.

Dessutom hade det varit helt okej att komma här ifrån och börja om på nytt.
Ständiga bråk, missuppfattningar och allt vad det heter.. Det funkar inte längre!
Men vart ska jag?


Godnatt.

Mår äckelpäckelbajselibajs-illa.
GODNAT!!


Friiiiiiiday.

Hallelåja, nu har jag tillgång till min dator igen, tjoho!
Allt bra med er? Jag har varit lite krasslig igår och idag, men annars är det okej med mig också.
Skulle egentligen varit iväg på möte idag men eftersom jag är kass så blev det framflyttat till i veckan. Tur det!

Helgen är ganska oplanerad. Tanken har varit att jag och några andra ska dra ut, men får helt enkelt se hur jag känner mig. Annars blir det hemmamys för hela slanten!
Vad ska ni hitta på?