Simrishamn

Idag tänkte jag vara så snäll & placera min pappa i bilen för att åka in till vår lilla stad, Simrishamn, för att b.la. köpa någon smarrig dricka till mig denna kväll och även för att försöka hitta något att dra på mig på kroppen i afton.
Jag tycker detta låter som en helt fantastisk idé, men pappa ser detta inte alls lika fantastiskt. Haha!

Lindex har fått in en del fina plagg, tycker Ni inte?
Något åt detta hållet skulle jag kunnalägga i min shoppingkasse. ;)


  
  





Siamesiska tvillingar.

Häromdagen (i torsdags om jag inte minns helt fel) såg jag ett program som handlade om siamesiska tvillingar. De satt ihop i huvudet och delade hjärna.
Modern hade fått reda på detta undersin graviditet och hade fått valet att göra abort eftersom det fanns så pass liten chans att dessa barn skulle klara sig utanför magen i det verkliga livet - hon valde att behålla barnen. "Vill gud att de ska vara här så ska dom det också" menade hon på.

Jag och mamma satt här hemma och hade en liten diskussion angående detta.
Jag själv blir himla illa berörd när jag får se sådant här och vet om att modern faktiskt hade ett val att göra abort. Personligen tycker jag synd om barnen, att de faktiskt lider utav att leva på detta vis - sammanväxta - och speciellt i huvudet och när de delar på samma hjärna.
Detta kan säkert ställa till med livliga diskussioner även här, men ta mig inte fel nu! Jag tänker bara på barnens bästa och vill inte att någon i all sin dag ska behöva lida, därav min åsikt.

Vad tycker Ni?
Hur hade Ni gjort, tror Ni, om det var era barn detta gällde?



Har ni någon gång somnat vid datorn?

.. jag har!
Är så trött så jag kan dö.

MEN denna dagen har varit otroligt lyckad och nu ska jag bara slappna av och njuta denna helgen, hoho!
Hur har Er dag varit?



Torsdag.

Efter sista inlägget igår så somna jag ändå ganska fort - skönt!
Känner mig lite grusig i ögonen just nu, men försöker pimpla lite kaffe så ska jag nog stå ut under denna dagen också.
Jag har så förbaskat ont i magen av nervositet och oro, suck. Jag är liksom specialist på att alltid tänka det värsta och oroa mig för minsta lilla! Men ska försöka vifta bort det och istället tänka på allt kul som ligger framför mig nu de närmaste dagarna. Låter bra, va? ;)

Snart ska jag gå och göra mig färdig för att sedan bege mig till bussen. Är hemma runt halv 5 igen så då kan ni förvänta er en och annan uppdatering! :)

Hur tror ni vädert blir idag föresten? Jag hoppas på sol, sol, soool. :)
Ha en fin dag allesammans så hörs vi ikväll igen!
Pussokram.


Det slår liksom aldrig fel..

Så sitter man här igen, dagen innan ett av alla dessa möten och är lika sömnlös som vanligt - allt är precis i sin ordning. Alltså.. tro nu inte att det gäller något livshotande, för så är inte riktigt fallet, men viktigt? JA!
Alla andra kvällar (nåja, oftast iallafall!) somnar jag när huvudet landar på kudden och ja, ibland skulle man tillomed kunna tro att jag faller i sömn innan det hamnar där det ska. Huvudet då alltså. Men kvällen innan jag ska på "såhär pass" viktiga möten så kan jag ligga och vrida och vända mig i timmavis innan jag lyckas få en halvkass sömn på några ynka timmar.

Jag vet precis hur det kommer bli imorgon. Jag kommer vakna och antingen känna mig ganska okej-pigg eller som en levande döing. Piggnar till lite sådär efter en stund och känner mig ändå ganska YEY(!) tills.. jag kommer på bussen - snark!
Sedan vaknar man upp ivrig och rädd att man missat hållplatsen och därefter får man kämpa sig igenom resten av dagen att hålla ögonen öppna med tandpetare och huvudet på skaft med jälp av 5 ton kaffe. Typ.

Fatta att jag vill sova nu.
Jag kommer ändå gå runt som en levande döing imorgon med tandpetare i ögonen och en kaffekopp i båda händerna.


Snark!

Åh, jag är verkligen ledsen att det inte har blivit någon ordentlig bloggning idag, men ärligt talat har jag inte haft någon tid över till det & nu vill jag bara komma i säng så jag kommer upp i tid imorgon! Känner på mig att det kommer bli en lång dag, men förhoppningsvis så kommer den föra något gott med sig så jag är glad som en speleman när jag kommer hem igen och kan fira min helg ordentligt! Yep, tif för paaaardey igen, mina vänner! ;)

Men imorgonkväll LOVAR jag er en maaaaaaassa inlägg.
Också ska jag fixa tidsinställda under helgen då jag är borta. ;)

Godnatt!


Fullt upp!

Jag har fullt upp här hemma idag så bloggningen får helt enkelt vänta tills senare ikväll!
Snart blir det korvgrillning och så ska jag förhoppningsvis få ordning på lite papper också.

Hörs senare då!


Dress till lillan?


Är den inte för söt? Jag tror jag smäller av! :D
69:- hos LaRedoute - som hittat! Finns även i färgerna grå och blå. :) 



Härligt!

Jag har nog solat klart för idag och nyss avnjutit kvällsmaten så nu ska jag hoppa in i duschen, smörja in mig och sedan ta lite kaffe och sätta mig på altanen och njuta av den härliga kvälls-solen med lite korsord, höhö. ;)

Ikväll blir det massa bra tv-program och jag ska krypa upp i ett hörn i soffan med god glass, tro mig!

Hoppas Ni har haft en fin dag såhär långt så hörs vi senare igen.
Pussokram.


Underbara sol!

Ville bara uppdatera lite snabbt medans jag ändå tog en liten paus från solen här inne.
Har lyckats få så galet mycket färg de två senaste dagarna och jag slutar aldrig förvåna mig. Vi är i April månad och det är rena rama sommar-vädert nu?! Hur lycklig blir man? :D Snälla, låt detta hålla i sig!

Nu går jag ut och njuter igen, fina Ni. ♥


Chicy

Till valborg ska jag kalasa till det ordentligt och letar nu för fullt efter något fint att ta på min denna kväll. Men vaaaaaaad? Klänning? Byxor? Short? I don´t know.. Antingen vill jag köra på prinsess-sött eller något riiiktigt fräckt! Åh, vad svårt.. :/

Var inne på http://chicy.se och fick syn på några plagg jag gärna skulle bära. Vad tycker ni? :)

 




Underbart väder!

Åh, har varit ute hela dagen och bara njutit av vårt underbara väder. Och bränna har man minsann fått, en fin sådan. ;)
Imorgon ska det bli ÄNNU bättre väder, så ni kan ju ana vad jag ska göra. ;) HAHA! Älskar att steka. ;)

Äter en bit kladdkaka, dricker kaffe och kollar körslaget just nu. Nyduschad, insmord och göttig. Härlig måndagkväll med andra ord!

Har ni haft en fin dag?


SöndagMåndag.

Är på hemmaplan igen efter en helt galet rolig helg, haha. Nåja, kom hem igår men kände mig inte helt 100 sådär dagen efter och la mest på soffan och dog, men idag är det andra bullar och det är dags att ladda upp till nästa helg! ;) höhö.

Ska bara äta upp min lilla lunch här som består av filmjölk och cornflakes sedan beger jag mig ut i trädgården för mera stek! Älskar detta väder, älskar min bränna  och äääälskar lata dagar. ♥

Har ni haft en fin påsk-helg? Vad pysslar ni med idag, raringar?
PUSS!



Nagellack från Pieces.

Såg dessa nya nagellacken från Pieces på Vila/Only(?) igår när jag var ute på min lilla tur. Vad tycker ni om färgerna? Knalliga, våriga och fina enligt mig! För 29.90:- /st blir de dina.. Galet billigt med andra ord, undra om kvalitén är lika billig? Någon som testat? :)



Pippi långstrump.

Sitter just nu och njuter kaffe medans jag kollar pippi med lillasyster här i soffan. Mysig start på dagen med andra ord.. :)
Senare i eftermiddag åker vi alla ner till pappas lantställe igen och firar påsk & pappa är misann ledig, inte dåligt! ;)

Vad hittar ni på idag?